Omladinci Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 protiv U-21 ekipe Lokomotive iz Moskve, u prijateljskom meču odigranom u Turskoj.

Utakmica je odigrana u sportskom centru „Titanik“, a prisustvovali su joj i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić i član Upravnog odbora Ljubomir Apro, koji su, u društvu sportskog direktora Ljubiše Dunđerskog i skauta Marijana Živkovića, došli da podrže omladince „stare dame“ na ovom meču.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Bogunović (od 78. Borak), Popović, Milanov (od 46. Trkulja), Gagić (od 46. Tanjga), Majstorović (od 46. Trninić), Nikolić, Paunović (od 46. Stanojević), Abadžija, Ivanović (od 78. Paunović), Abramušić (od 61. Gagić), Milošević (od 46. Apostolovski).

Lokomotiva: Uralev, Kudrevati, Pogostnov, Kosogorov, Belikov, Šetinin, Kotelnikov, Zavolokin, Larin, Peršin, Elisenko.

Omladinci Vojvodine su bolje i agresivnije ušli u utakmicu, pa su od samog starta preneli težište igre pred gol rivala, a prvu ozbiljnu priliku su imali u 16. minutu, kada je, nakon kornera, sa pet metara iskosa šutirao Abadžija, ali je lopta na gol-liniji pogodila nekog od fudbalera Lokomotive.

Kako je utakmica odmicala, Lokomotiva je polako uspostavljala terensku ravnotežu, a početkom drugog poluvremena čak i imala nešto veći posed lopte u odnosu na Vojvodinu. Međutim, Vošini omladinci nisu posustajali i borbenom igrom su uspeli da pariraju svom rivalu, a u 86. minutu su mogli čak i do pobede, kada je Gagić uputio udarac glavom, a lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

Rezultat je ostao nepromenjen, ali trener Krtolica svakako može biti zadovoljan onim što je prikazala njegova ekipa.