Омладинци Војводине играли су нерешено 0:0 против Чукаричког, у 27. колу Омладинске лиге Србије

У мечу који је одигран без присуства гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Видаковић, Луковић, Кљајић, Богдановић, Благојевић, Пиргић, Ивановић (од 50. Кабић), Мартинкевич, Милетић, Павлица (од 62. Станојевић), Новевски.

Чукарички: Мићовић, Роган, Аџић, Ковачевић, Дрезгић, Николић, Ајдар, Миладиновић, Спасојевић (од 88. Чермељ), Брауновић (од 77. Радић), Ђукић (од 82. Гашић).

У првом полувремену, игра се одвијала углавном на средини терена, уз много оштрих дуела, али без правих прилика пред било чијим голом. Игра се распламсала тек у другом делу меча, када је виђена и прва добра шанса за погодак. У 73. минуту, Новевски је упутио лопту пред гол Чукаричког, али је она прошла неколико центиметара поред стативе и то након што је Пиргић за секунд закаснио да је главом проследи у мрежу.

У 85. минуту, Пиргић је покушао ударцем са око 20 метара да савлада Мићовића, али је лопта поново отишла поред стативе гола гостију. Чукарички је у неколико наврата из контранапада покушавао да угрози гол Војводине, али баш као и у случају црвено-белих, недостајао им је бољи завршни пас или ударац, па је утакмица завршена без голова.