Omladinci Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 protiv Čukaričkog, u 27. kolu Omladinske lige Srbije

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Vidaković, Luković, Kljajić, Bogdanović, Blagojević, Pirgić, Ivanović (od 50. Kabić), Martinkevič, Miletić, Pavlica (od 62. Stanojević), Novevski.

Čukarički: Mićović, Rogan, Adžić, Kovačević, Drezgić, Nikolić, Ajdar, Miladinović, Spasojević (od 88. Čermelj), Braunović (od 77. Radić), Đukić (od 82. Gašić).

U prvom poluvremenu, igra se odvijala uglavnom na sredini terena, uz mnogo oštrih duela, ali bez pravih prilika pred bilo čijim golom. Igra se rasplamsala tek u drugom delu meča, kada je viđena i prva dobra šansa za pogodak. U 73. minutu, Novevski je uputio loptu pred gol Čukaričkog, ali je ona prošla nekoliko centimetara pored stative i to nakon što je Pirgić za sekund zakasnio da je glavom prosledi u mrežu.

U 85. minutu, Pirgić je pokušao udarcem sa oko 20 metara da savlada Mićovića, ali je lopta ponovo otišla pored stative gola gostiju. Čukarički je u nekoliko navrata iz kontranapada pokušavao da ugrozi gol Vojvodine, ali baš kao i u slučaju crveno-belih, nedostajao im je bolji završni pas ili udarac, pa je utakmica završena bez golova.