Кадети Војводине победили су екипу Слоге из Краљева резултатом 8:0 (3:0), у 19. колу Кадетске лиге Србије.

У ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци су били Јовановић у трећем, 42. и 60, Нинковић у 45. и 46, Бошкан у 62, Поповић у 81. и Пилић у 86. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Стефановић, Велицки, Продановић, Шашић, Пилић, Павловић, Перановић, Нинковић, Бошкан, Јовановић, Бутраковић. Играли су још: Алимпић, Јурешић, Црновчић, Пејовић, Поповић, Малобабић.

Слога: Спасојевић, Белаћевић, Весковић, Бабић, Дакић, Јоковић, Каличанин, Михајловић, Виријевић, Степовић. Играли су још: Лаковић.

Војводина је повела већ у трећем минуту. После сјајне акције по десној страни, Јовановић је прихватио лопту на седам-осам метара искоса од гола гостију и рутински послао лопту у мрежу.

Већ у 17. минуту, црвено-бели су имали нову добру шансу. По левој страни, одлично је прошао Бутраковић, избио сам испред голмана и шутирао, Спасојевић је одбранио, а лопта је потом дошла до Бошкана, који је такође упутио ударац, али је лопта отишла преко гола.

Практично одмах у наредном нападу, Јовановић је имао прилику да се поново упише у стрелце, али је са десетак метара шутирао преко гола. Исти играч је извео и слободан ударац са око 20 метара у 22. минуту, али је лопта још једном отишла ван оквира гола.

У 34. минуту, Бутраковић је центрирао са леве стране, а Јовановић упутио ударац главом, али је Спасојевић одбранио. Одмах у следећем нападу, Бошкан је шутирао са десетак метара искоса, али је поново чувар мреже гостију одбранио.

Међутим, у 42. минуту, Јовановић прецизним ударцем са десетак метара повисио на 2:0, да би у 45. Јовановић центрирао, а Нинковић са седам метара проследио лопту у мрежу за 3:0.

У првом минуту наставка, поново се Нинковић уписао у стрелце, а у 60. је Јовановић повисио на 4:0 ударцем са 15 метара у рашље.

Само два минута касније, Јовановић је одузео лопту и изашао сам на голмана, а потом несебично асистирао Бошкану, коме није било тешко да погоди небрањену мрежу.

У 81. минуту, Поповић је искористио одбитак и постигао седми гол за црвено-беле, а коначних 8:0 поставио је Пилић после корнера у 86. минуту.