Рукометаши Војводине савладали су Партизан са 28:20 у утакмици 12. кола АРКУС лиге чиме су и теоретски, два кола пре краја првенства, осигурали нову шампионску титулу. Војводина сада има недостижних 7 бодова предности, максималан учинак на табели, па ће прославити осму узастопну шампионску титулу, укупно девету у историји клуба.

Наши рукометаши поново су били на висини задатка. Просто делује невероватно да из утакмице у утакмицу са толико енергије успевају да пруже у сваком тренутку свој максимум.

Настављена је чаролија која траје од 2013. године. Осма узастопна, укупно девета титула у историји клуба. Нова трипла круна, а рачунајући комплетну годину, Војводина је узела два национална Купа, један из ове сезоне, а један као заостало такмичење из претходне сезоне, уз Суперкуп што представља најуспешнијих годину дана у историји клуба.

Свим рукометашима, члановима стручног штаба и руководству РК Војводина, као и свим навијачима, искрене честитке поводом одбране титуле упућује фудбалски клуб Војводина, уз жељу да овај фантастичан шампионски низ траје још много, много година.