Rukometaši Vojvodine savladali su Partizan sa 28:20 u utakmici 12. kola ARKUS lige čime su i teoretski, dva kola pre kraja prvenstva, osigurali novu šampionsku titulu. Vojvodina sada ima nedostižnih 7 bodova prednosti, maksimalan učinak na tabeli, pa će proslaviti osmu uzastopnu šampionsku titulu, ukupno devetu u istoriji kluba.

Naši rukometaši ponovo su bili na visini zadatka. Prosto deluje neverovatno da iz utakmice u utakmicu sa toliko energije uspevaju da pruže u svakom trenutku svoj maksimum.

Nastavljena je čarolija koja traje od 2013. godine. Osma uzastopna, ukupno deveta titula u istoriji kluba. Nova tripla kruna, a računajući kompletnu godinu, Vojvodina je uzela dva nacionalna Kupa, jedan iz ove sezone, a jedan kao zaostalo takmičenje iz prethodne sezone, uz Superkup što predstavlja najuspešnijih godinu dana u istoriji kluba.

Svim rukometašima, članovima stručnog štaba i rukovodstvu RK Vojvodina, kao i svim navijačima, iskrene čestitke povodom odbrane titule upućuje fudbalski klub Vojvodina, uz želju da ovaj fantastičan šampionski niz traje još mnogo, mnogo godina.