На данашњем пријатељском мечу одиграном на СЦ „Вујадин Бошков“, фудбалери Војводине савладали су екипу Пролетера резултатом 3:1 (0:1).

Тренери су одлучили да од првог минута изведу следеће саставе:

Војводина: Вуклиш, Бјековић, Мирић, Јеленковић, Ковачевић, Максимовић, Младеновић, Човић, Кабић, Новевски, Бојић. Играли су још: Тороман, Милетић, Мартинкевич, Батос

Пролетер: Жупић, Јанковић, Марјановић, Секулић, Ковачевић, Јовановић, Пејић, Бацановић, Кнежевић, Весић, Глушчевић. Играли су још: Драгичевић, Голубовић, Којић, Ивановић, Кођо, Бркић, Павловић, Бајић

Главни судија на данашњем мечу био је Давид Матић.

После меча помоћни тренер Војводине Драган Шарац изјавио је да је одиграна једна добра пријатељска утакмица, те да је ово била одлична провера за играче са мањом минутажом.

– Одиграли смо једну добру пријатељску утакмицу са Пролетером. Ово је била провера за играче који имају мању минутажу. Мислим да смо показали један завидан квалитет. Беспотребно смо примили тај први гол. Друго полувреме смо се вратили, одиграли добро и повели 3:1. Мислим да је јако добро за играче који имају мању минутажу ових 90 минута и много ће им значити у наредном периоду и наредним утакмицама када добију шансу – да је искористе на максималан начин. Хвала Пролетеру на пријатељској утакмици, најбитније да се нико није повредио, а ми се спремамо за следећу утакмицу која се игра у петак – рекао је Шарац.