Помоћни тренер Војводине Горан Шаула похвалио је своју екипу након данашњег ремија са Ахматом.

Фудбалери „старе даме“ ремизирали су данас са руским тимом резултатом 1:1, а утисак је да је Воша могла до преокрета у финишу меча када је пропустила три солидне прилике.

– Задовољни смо данашњим издањем. Ово је била наша друга утакмица у два дана, јуче је играла једна екипа до 75. минута, данас су шансу добили они који су јуче тренирали и мислим да можемо да будемо задовољни. Данас смо играли против руског премијерлигаша и најважније је да смо играли добро, стварали шансе и да се нико није повредио, пошто је овај терен био нешто лошији од претходних. Могли смо лако и да победимо, али нећемо да се оптерећујемо резултатима, најважније је да момци добро тренирају, да подижу форму и да су све уигранији – рекао је помоћни тренер Војводине Горан Шаула.

Он је посебно истакао све бољу игру у дефанзиви, а најавио је да ће Воша овог пролећа бити бољи тим него јесенас.

– Циљ нам је за почетак да не примамо голове, јер је онда лакше да победимо. Када добро одрадимо посао у дефанзиви, и ако будемо играли као јуче и данас, онда ће Војводина сигурно бити много бољи тим у другом делу сезоне. Простора за напредак има у свим сегментима, али најпре да се одморимо, да ноге буду свежије после напора и онда да у правој форми дочекамо дуел са Црвеном звездом – закључио је Горан Шаула.