Pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula pohvalio je svoju ekipu nakon današnjeg remija sa Ahmatom.

Fudbaleri „stare dame“ remizirali su danas sa ruskim timom rezultatom 1:1, a utisak je da je Voša mogla do preokreta u finišu meča kada je propustila tri solidne prilike.

– Zadovoljni smo današnjim izdanjem. Ovo je bila naša druga utakmica u dva dana, juče je igrala jedna ekipa do 75. minuta, danas su šansu dobili oni koji su juče trenirali i mislim da možemo da budemo zadovoljni. Danas smo igrali protiv ruskog premijerligaša i najvažnije je da smo igrali dobro, stvarali šanse i da se niko nije povredio, pošto je ovaj teren bio nešto lošiji od prethodnih. Mogli smo lako i da pobedimo, ali nećemo da se opterećujemo rezultatima, najvažnije je da momci dobro treniraju, da podižu formu i da su sve uigraniji – rekao je pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula.

On je posebno istakao sve bolju igru u defanzivi, a najavio je da će Voša ovog proleća biti bolji tim nego jesenas.

– Cilj nam je za početak da ne primamo golove, jer je onda lakše da pobedimo. Kada dobro odradimo posao u defanzivi, i ako budemo igrali kao juče i danas, onda će Vojvodina sigurno biti mnogo bolji tim u drugom delu sezone. Prostora za napredak ima u svim segmentima, ali najpre da se odmorimo, da noge budu svežije posle napora i onda da u pravoj formi dočekamo duel sa Crvenom zvezdom – zaključio je Goran Šaula.