Помоћни тренер Војводине Горан Шаула и капитен Стефан Ђорђевић оптимисти су пред гостовање Раднику у осмом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

„Стара дама“ у четвртак од 18.00 гостује у Сурдулици, а Војводина ће овим мечом отворити циклус у ком ће у року од две недеље одиграти три тешке утакмице.

– У наредне две недеље очекује нас три неугодне утакмице, тако да хтели то или не, мораћемо да ротирамо играче. Као што знате, Вељко Симић је добио црвени картон, а потом су се повредили и Немања Николић и Филип Малбашић, тако да уз раније повређеног Уроша Николића, на њих нећемо моћи да рачунамо. Добра вест је да се Игор Јеличић опоравио, имамо још један тренинг и надамо се да ће сви који су доступни остати здрави. Нас очекује тешко гостовање, на неугодном терену, који је мало ужи од осталих и тамо је увек специфично играти. Војводина нема другог избора осим да одигра добру утакмицу и да се врати из Сурдулице са три бода. Добро играмо, стварамо шансе, имамо мањих проблема са реализацијом, али то ћемо временом поправити. Само да овако наставимо и резултати ће доћи – рекао је Горан Шаула.

Он је одговорио на питање о дешавањима ван терена, односно незадовљство навијача и јавности суђењем на мечевима „старе даме“.

– Ми смо дошли сада у српски фудбал, Раставац, Башић и ја, и заиста смо изненађени суђењем и питамо се чиме је Војводина све ово заслужила, да буде оштећена на четири од шест утакмица. Само нека нам неко то објасни – поручио је Шаула.

Капитен Војводине Стефан Ђорђевић сложио се да екипу чека још једна тешка утакмица.

– Очекује нас тешка утакмица на једном неугодном терену, који нама не одговара, али ми морамо да се прилагодимо и у таквим условима. На све то смо и ослабљени због повреда и Симићевог искључења, али верујемо да ће они који добију шансу оправдати поверење. Тежак циклус је пред нама, имамо три утакмице у 15 дана и морамо да кренемо напред и да будемо оптимисти. Идемо на победу и желимо три бода – рекао је Ђорђевић.

Утакмица Радник – Војводина на програму је у четвртак у 18.00 уз директан пренос на каналу Арена спорт 1.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept