Pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula i kapiten Stefan Đorđević optimisti su pred gostovanje Radniku u osmom kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

„Stara dama“ u četvrtak od 18.00 gostuje u Surdulici, a Vojvodina će ovim mečom otvoriti ciklus u kom će u roku od dve nedelje odigrati tri teške utakmice.

– U naredne dve nedelje očekuje nas tri neugodne utakmice, tako da hteli to ili ne, moraćemo da rotiramo igrače. Kao što znate, Veljko Simić je dobio crveni karton, a potom su se povredili i Nemanja Nikolić i Filip Malbašić, tako da uz ranije povređenog Uroša Nikolića, na njih nećemo moći da računamo. Dobra vest je da se Igor Jeličić oporavio, imamo još jedan trening i nadamo se da će svi koji su dostupni ostati zdravi. Nas očekuje teško gostovanje, na neugodnom terenu, koji je malo uži od ostalih i tamo je uvek specifično igrati. Vojvodina nema drugog izbora osim da odigra dobru utakmicu i da se vrati iz Surdulice sa tri boda. Dobro igramo, stvaramo šanse, imamo manjih problema sa realizacijom, ali to ćemo vremenom popraviti. Samo da ovako nastavimo i rezultati će doći – rekao je Goran Šaula.

On je odgovorio na pitanje o dešavanjima van terena, odnosno nezadovljstvo navijača i javnosti suđenjem na mečevima „stare dame“.

– Mi smo došli sada u srpski fudbal, Rastavac, Bašić i ja, i zaista smo iznenađeni suđenjem i pitamo se čime je Vojvodina sve ovo zaslužila, da bude oštećena na četiri od šest utakmica. Samo neka nam neko to objasni – poručio je Šaula.

Kapiten Vojvodine Stefan Đorđević složio se da ekipu čeka još jedna teška utakmica.

– Očekuje nas teška utakmica na jednom neugodnom terenu, koji nama ne odgovara, ali mi moramo da se prilagodimo i u takvim uslovima. Na sve to smo i oslabljeni zbog povreda i Simićevog isključenja, ali verujemo da će oni koji dobiju šansu opravdati poverenje. Težak ciklus je pred nama, imamo tri utakmice u 15 dana i moramo da krenemo napred i da budemo optimisti. Idemo na pobedu i želimo tri boda – rekao je Đorđević.

Utakmica Radnik – Vojvodina na programu je u četvrtak u 18.00 uz direktan prenos na kanalu Arena sport 1.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept