Sportsko društvo Vojvodina danas je potpisalo ugovor o saradnji sa Dnevnikom, najstarijom novinskom kućom u Vojvodini.

U prostorijama FC „Vujadin Boškov“, ugovor su potpisali predsednik SD Vojvodina Dragoljub Zbiljić i generalna direktorka Dnevnika Sandra Mališić.

– SD Vojvodina, sportsko društvo koje okuplja devet klubova pod imenom Vojvodina, među kojima su FK Vojvodina, KK Vojvodina, RK Vojvodina i mnogi drugi sa ozbiljnom višedecenijskom tradicijom danas je potpisalo ugovor sa Dnevnikom, najstarijom novinskom kućom u Vojvodini koju smatramo našom.

– Ovim potpisivanjem naša dugogodišnja saradnja je samo ozvaničena, jer ona traje još od pre svih nas koji smo danas ovde. Iskoristio bih ovu priliku da se Dnevniku zahvalim na tome, jer od danas će Sportsko društvo Vojvodina imati svoj prostor na zadnjoj sportskoj strani, svakodnevno u narednih godinu dana. Građani će moći da čitaju novosti o uspesima naših rukometaša, hokejaša, fudbalera i fudbalerki, rvača, vaterpolista, atletičara, košarkaša i odbojkaša. Naša želja je da građani stalno budu u toku sa dešavanjima u našim klubovima pod imenom Vojvodina. Svestan sam toga da članovima Sportskog društva Vojvodina ovakav medijski prostor mnogo znači, jer su neki od njih vrlo malo zastupljeni u medijima, a beleže ozbiljne uspehe vredne pomena. Kroz ovu saradnju želimo da popularizujemo i približimo građanima ženski fudbal, pozovemo ih na Slanu baru kada se igra vaterpolo, da napunimo rukometnu salu mimo evropskog takmičenja i na taj način pružimo podršku svim našim klubovima unutar SD Vojvodina – poručio je predsednik SD Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

Zadovoljstvo zbog potpisane saradnje ne krije i generalna direktorka Dnevnika Sandra Mališić.

– Izuzetno mi je drago što ispred glasila sa najdužom tradicijom u Srbiji, dugom 81 godinu, imamo ne samo strateške već i prijateljske odnose sa gospodinom Dragoljubom Zbiljićem i sada i celokupnim Sportskim društvom Vojvodina. Mislim da je to od izuzetne važnosti, jer ako se mi ne bavimo tim temama, nisam sigurna koliko će se ostali mediji u dovoljnoj meri baviti. Naša sinergija je prirodna i mislim da je ovo samo nastavak ili početak neke nove uspešne saradnje, koja će omogućiti veću medijsku vidljivost, naročito onim klubovima koji su su možda manje zastupljeni u medijima. Nećemo se baviti samo prvim timovima, želimo da posvetimo prostor i mladim generacijama i talentima koji treba da se otkrivaju i da se o njima čuje. Dnevnik je promenio svoj format, da očuvamo to štampano izdanje koliko god možemo, ali moramo da se bavimo, kao i svi, i digitalnim medijima i nadam se da će to biti od značaja za SD Vojvodina i da će ovo biti dugovečna saradanja – rekla je generalna direktorka Dnevnika Sandra Mališić.