На свом редовном дружењу четвртком у ВИП салону стадиона „Карађорђе“, Секција ветерана ФК Војводина данас је обележила 55. годишњицу од двомеча са Селтиком у четвртфиналу Купа европских шампиона и уједно обележила 108. рођендан ФК Војводина, који ће бити у недељу, шестог марта.

Осим чланова Секције ветерана ФК Војводина, данашњем дружењу је присуствовао и члан Управног одбора „старе даме“ Петар Ђурђев, који се присутнима обратио говором у којем је говорио о дугој и богатој историји ФК Војводина, а присутни су такође били и навијачи, као и представници медија.

Од чланова најбоље генерације у историји Војводине, која се у сезони 1966/67. сврстала међу осам најбољих у Европи, након што је годину дана раније разбила мит о тзв. „великој четворци“ освојивши титулу првака СФРЈ, данас су присутни били председник Секције ветерана ФК Војводина Васа Пушибрк, као и Радивој Мика Радосав, Рајко Алексић и Владимир Савић.

Они су са присутнима такође евоцирали своје успомене на две незаборавне утакмице између Војводине и Селтика, када је Воша у првом мечу у Новом Саду победила са 1:0, а у реваншу у Глазгову поражена са 2:0 примивши други гол у надокнади времена и то после недосуђеног фаула над голманом Илијом Пантелићем. Такође, они су данас заједно погледали десетоминутну репортажу са тих утакмица.