Продаја сезонских улазница

Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све своје навијаче да ће продаја сезонских улазница за сезону 2023/24. званично почети у уторак, 18. јула.

Сезонске карте ће се продавати у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Краља Александра 12) и то сваког радног дана између девет и 19:30 часова, односно суботом између 10 и 16 сати.

Сезонске улазнице за сезону 2023/24. продаваће се по следећим ценама:

– запад 4.000 динара

– запад (за пензионере, студенте и ђаке) 3.600 динара

– запад (за власнике сезонских улазница за прошлу сезону) 3.200 динара

– исток 2.000 динара

– исток (за пензионере, студенте и ђаке) 1.800 динара

– исток (за власнике сезонских улазница за прошлу сезону) 1.600 динара

– север 1.500 динара (продаја сезонских улазница за север врши се искључиво у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, сваког радног дана од 10 до 18 часова)

Ради остваривања попуста, пензионерима је потребно да приликом куповине сезонске улазнице са собом понесу пензионерску картицу или последњи чек од пензије, студенти треба да понесу индекс, ученици основних и средњих школа треба да понесу своју ђачку књижицу, док власници сезонских улазница из прошле сезоне исту треба да дају на увид приликом куповине нове сезонске карте.

Свим власницима сезонских улазница биће омогућен улазак на све утакмице ФК Војводина у сезони 2023/24. у Супер лиги, Купу Србије и УЕФА такмичењима у којима је ФК Војводина домаћин. Фудбалски клуб Војводина напомиње да ће, због радова на стадиону „Карађорђе“, Војводина од првог октобра као домаћин играти на стадиону „ТСЦ арена“ у Бачкој Тополи, а сезонске улазнице за сезону 2023/24. важиће и за све утакмице у којима ФК Војводина буде домаћин на стадиону „ТСЦ арена“.

Воша те зове, заузми своје место!