Офанзивац Војводине Вељко Симић сматра да је долазак на „Карађорђе“ била одлична одлука.

Симић је зимус стигао као велико појачање из Црвене звезде, брзо се уклопио у тим Ненада Лалатовић, чији стил му у потпуности одговара.

– У сваком смислу сам презадовољан. Сви су ме одлично прихватили и осећам се као да сам одавно овде. Долазак у Војводину је био пун погодак, имамо пуно квалитетних играча, а ја сам после Звезде желео да дођем у екипу која има амбицију да се бори за трофеје и да увек иде на победу. Као офанзивцу, нападачки стил који форсира Ненад Лалатовић ми у потпуности одговара. У свлачионици влада права атмосфера, радимо напорно и спремамо се за оно најважније у наставку сезоне – рекао је Симић.

Он се сложио са својим саиграчима да су одбрана трофеја у Купу Србије, те останак на трећој позицији главни циљеви до краја сезоне.

– Сви у свлачионици смо сложни да не пристајемо ни на шта друго него да останемо трећи и да дамо све од себе да одбранимо трофеј у Купу Србије. Исто тако сматрамо да је неопходно да идемо корак по корак и да можемо да се оклизнемо ако унапред будемо уписивали бодове – истакао је Симић.

На питање које су потенцијлне утакмице репер за наставак сезоне, Симић је издвојио оне против Чукаричког и Радника.

– Одиграли смо заиста доста добрих утакмица, али су најважније оне када смо се враћали и надокнадили заостатак. Издвојио бих утакмице са Чукаричким и Радником, када смо губили, па успевали да се вратимо, јер тако показујемо да имамо снажан карактер и да никада не одустајемо – закључио је Вељко Симић.