Ofanzivac Vojvodine Veljko Simić smatra da je dolazak na „Karađorđe“ bila odlična odluka.

Simić je zimus stigao kao veliko pojačanje iz Crvene zvezde, brzo se uklopio u tim Nenada Lalatović, čiji stil mu u potpunosti odgovara.

– U svakom smislu sam prezadovoljan. Svi su me odlično prihvatili i osećam se kao da sam odavno ovde. Dolazak u Vojvodinu je bio pun pogodak, imamo puno kvalitetnih igrača, a ja sam posle Zvezde želeo da dođem u ekipu koja ima ambiciju da se bori za trofeje i da uvek ide na pobedu. Kao ofanzivcu, napadački stil koji forsira Nenad Lalatović mi u potpunosti odgovara. U svlačionici vlada prava atmosfera, radimo naporno i spremamo se za ono najvažnije u nastavku sezone – rekao je Simić.

On se složio sa svojim saigračima da su odbrana trofeja u Kupu Srbije, te ostanak na trećoj poziciji glavni ciljevi do kraja sezone.

– Svi u svlačionici smo složni da ne pristajemo ni na šta drugo nego da ostanemo treći i da damo sve od sebe da odbranimo trofej u Kupu Srbije. Isto tako smatramo da je neophodno da idemo korak po korak i da možemo da se okliznemo ako unapred budemo upisivali bodove – istakao je Simić.

Na pitanje koje su potencijlne utakmice reper za nastavak sezone, Simić je izdvojio one protiv Čukaričkog i Radnika.

– Odigrali smo zaista dosta dobrih utakmica, ali su najvažnije one kada smo se vraćali i nadoknadili zaostatak. Izdvojio bih utakmice sa Čukaričkim i Radnikom, kada smo gubili, pa uspevali da se vratimo, jer tako pokazujemo da imamo snažan karakter i da nikada ne odustajemo – zaključio je Veljko Simić.