Фудбалери Војводине победили су екипу Вождовца резултатом 2:0 (0:0) у 22. колу Супер лиге Србије и тако учврстили своју позицију на месту које води у европска такмичења наредне сезоне.

Нажалост, као и током читаве ове сезоне, и ова утакмица је одиграна без присуства гледалаца, односно само уз присуство ограниченог броја особа у свечаној ложи стадиона „Карађорђе“, али овога пута, међу њима су били и специјални гости ФК Војводина, с обзиром на то да су победу „старе даме“ над Вождовцем уживо посматрали председник ФСС Славиша Кокеза и потпредседник Савеза Марко Пантелић.

Они су меч гледали у друштву руководства ФК Војводина, на челу са председником клуба Драгољубом Самарџићем и генералним директором Душаном Бајатовићем, а овом приликом су још једном пружили пуну подршку управи клуба у настојању да „стара дама“ у будућности буде још боља и успешнија.

Председник клуба Драгољуб Самарџић захвалио се руководиоцима ФСС на данашњој посети, као и на помоћи коју су пружили ФК Војводина, уз наду и очекивање да ће сарадња између Војводине и ФСС у будућности бити још израженија и квалитетнија.