Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Voždovca rezultatom 2:0 (0:0) u 22. kolu Super lige Srbije i tako učvrstili svoju poziciju na mestu koje vodi u evropska takmičenja naredne sezone.

Nažalost, kao i tokom čitave ove sezone, i ova utakmica je odigrana bez prisustva gledalaca, odnosno samo uz prisustvo ograničenog broja osoba u svečanoj loži stadiona „Karađorđe“, ali ovoga puta, među njima su bili i specijalni gosti FK Vojvodina, s obzirom na to da su pobedu „stare dame“ nad Voždovcem uživo posmatrali predsednik FSS Slaviša Kokeza i potpredsednik Saveza Marko Pantelić.

Oni su meč gledali u društvu rukovodstva FK Vojvodina, na čelu sa predsednikom kluba Dragoljubom Samardžićem i generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem, a ovom prilikom su još jednom pružili punu podršku upravi kluba u nastojanju da „stara dama“ u budućnosti bude još bolja i uspešnija.

Predsednik kluba Dragoljub Samardžić zahvalio se rukovodiocima FSS na današnjoj poseti, kao i na pomoći koju su pružili FK Vojvodina, uz nadu i očekivanje da će saradnja između Vojvodine i FSS u budućnosti biti još izraženija i kvalitetnija.