Početkom ove školske godine, fudbalski klub Vojvodina je pokrenuo akciju pod sloganom „Ti si naša prva ljubav“, koja za cilj ima usmeravanje dece ka sportu i zdravom načinu života, ali i poštovanju osnovnih sportskih vrednosti, poput timskog duha i fer-pleja.

S tim u vezi, u septembru je organizovana poseta osnovnoj školi „Sonja Marinković“, a akcija će biti nastavljena i ove nedelje, s obzirom na to da će u petak u 15 časova crveno-beli posetiti osnovnu školu „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Kamenici.

Kao i prošlog puta, i u ovoj školi će biti organizovana konferencija za novinare pred utakmicu protiv TSC-a, nakon čega će se sa mališanima slikati i družiti Lazar Carević, Milan Lazarević, Mamadu Traore i Filip Malbašić, a tom prilikom će sa njima odigrati i partiju fudbala.

Naravno, posetu Voše upotpuniće i klupske promoterke, koje će deci deliti flajere, postere, rasporede časova i ulaznice za utakmicu protiv TSC-a, ali i pristupnice pomoću kojih će moći da se učlane u ovu akciju, odnosno da, kupovinom specijalne kartice po simboličnoj ceni od 300 dinara, steknu pravo besplatnog ulaska na istočnu tribinu na svim utakmicama u domaćim takmičenjima u ovoj i narednoj sezoni, kao i niz drugih pogodnosti, o čemu će biti obavešteni naknadno.

Poseta osnovnoj školi „Sonja Marinković“ je protekla uz mnoštvo osmeha, lepih momenata i mnogo pozitivne energije i nema sumnje da se i u petak u školi „Jovan Jovanović Zmaj“ očekuje isto!