Почетком ове школске године, фудбалски клуб Војводина је покренуо акцију под слоганом „Ти си наша прва љубав“, која за циљ има усмеравање деце ка спорту и здравом начину живота, али и поштовању основних спортских вредности, попут тимског духа и фер-плеја.

С тим у вези, већ су организоване посете основним школама „Соња Маринковић“, „Јован Јовановић Змај“ и „Коста Трифковић“, а акција ће бити настављена и ове недеље, с обзиром на то да ће у четвртак у 15 часова црвено-бели посетити основну школу „Прва војвођанска бригада“ на Новом Насељу.

Као и прошлих пута, и у овој школи ће бити организована конференција за новинаре пред утакмицу против Радничког 1923, након чега ће се са малишанима сликати и дружити Вошини првотимци, а том приликом ће са њима одиграти и партију фудбала.

Наравно, посету Воше употпуниће и клупске промотерке, које ће деци делити флајере, постере, распореде часова и улазнице за утакмицу против Радничког 1923, али и приступнице помоћу којих ће моћи да се учлане у ову акцију, односно да, куповином специјалне картице по симболичној цени од 300 динара, стекну право бесплатног уласка на источну трибину на свим утакмицама у домаћим такмичењима у овој и наредној сезони, као и низ других погодности, о чему ће бити обавештени накнадно.

Посета основним школама „Соња Маринковић“, „Јован Јовановић Змај“ и „Коста Трифковић“ су протекле уз мноштво осмеха, лепих момената и много позитивне енергије и нема сумње да се и у четвртак у школи „Прва војвођанска бригада“ очекује исто!