Početkom ove školske godine, fudbalski klub Vojvodina je pokrenuo akciju pod sloganom „Ti si naša prva ljubav“, koja za cilj ima usmeravanje dece ka sportu i zdravom načinu života, ali i poštovanju osnovnih sportskih vrednosti, poput timskog duha i fer-pleja.

S tim u vezi, već su organizovane posete osnovnim školama „Sonja Marinković“, „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Kosta Trifković“, a akcija će biti nastavljena i ove nedelje, s obzirom na to da će u četvrtak u 15 časova crveno-beli posetiti osnovnu školu „Prva vojvođanska brigada“ na Novom Naselju.

Kao i prošlih puta, i u ovoj školi će biti organizovana konferencija za novinare pred utakmicu protiv Radničkog 1923, nakon čega će se sa mališanima slikati i družiti Vošini prvotimci, a tom prilikom će sa njima odigrati i partiju fudbala.

Naravno, posetu Voše upotpuniće i klupske promoterke, koje će deci deliti flajere, postere, rasporede časova i ulaznice za utakmicu protiv Radničkog 1923, ali i pristupnice pomoću kojih će moći da se učlane u ovu akciju, odnosno da, kupovinom specijalne kartice po simboličnoj ceni od 300 dinara, steknu pravo besplatnog ulaska na istočnu tribinu na svim utakmicama u domaćim takmičenjima u ovoj i narednoj sezoni, kao i niz drugih pogodnosti, o čemu će biti obavešteni naknadno.

Poseta osnovnim školama „Sonja Marinković“, „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Kosta Trifković“ su protekle uz mnoštvo osmeha, lepih momenata i mnogo pozitivne energije i nema sumnje da se i u četvrtak u školi „Prva vojvođanska brigada“ očekuje isto!