Везиста Војводине Мирко Топић верује да ће „стара дама“ до краја јесени показати своје право лице.

„Стара дама“ је ремизирала са Радничким резултатом 1:1, али Топић сматра да је његовој екипи недостајало и мало среће да дође до пуног плена.

– Утакмица против Радничког била је још једна у којој смо желели цео плен, међутим отишла је у неком другом смеру. Примили смо гол из једне полушансе, и после смо цео меч јурили резултат. Друго полувреме смо били знатно бољи, желели смо да преокренемо и дали смо све од себе да то учинимо, међутим недостајало је и среће. Генерално ове сезоне нам је проблем улазак у меч и то прво полувреме, али надам се да ће се то променити и ми ћемо дати све од себе да то учинимо – рекао је Топић.

Војводина је имала и бројчану предност и Топић сматра да је његов тим могао и желео то да искористи.

– Црвени картон нам је само помогао, незахвално је рећи да нам је отежао посао јер имате играча више у пољу. Чињеница је да је јако теско пробити бункер, али екипа са играчким кадром као што смо ми, то мора да уради – изјавио је Топић.

Он је постигао изједначујући погодак ударцем са дистанце, што би могао да буде рецепт против затворенијих тимова у наредним мечевима.

– Гол као гол, сигурно је да ми значи за самопоуздање. Надам се да ћу и у наредним мечевима бити опасан по гол са полудистанце пошто је то сигурно један од начина да се пробије такозвана „ниска зона“ противника – истиче Топић.

Везиста „старе даме“ верује да ће Војводина до краја јесени доћи до четврте позиције на којој и заслужује да буде.

– Моја очекивања су оптимистична и даље, без обзира што је тренутна ситуација можда другачија. Мислим да ћемо бити у прве 4 екипе, између осталог, следећа утакмица ће бити прави показатељ где смо и чему можемо да се надамо. Ако победимо Чукарички у игри смо и даље за Европу, а такође имамо и заостало коло…Чврсто и даље верујем у овај тим и у наше личне циљеве без обзира на критике јавности – закључио је Топић.