Vezista Vojvodine Mirko Topić veruje da će „stara dama“ do kraja jeseni pokazati svoje pravo lice.

„Stara dama“ je remizirala sa Radničkim rezultatom 1:1, ali Topić smatra da je njegovoj ekipi nedostajalo i malo sreće da dođe do punog plena.

– Utakmica protiv Radničkog bila je još jedna u kojoj smo želeli ceo plen, međutim otišla je u nekom drugom smeru. Primili smo gol iz jedne polušanse, i posle smo ceo meč jurili rezultat. Drugo poluvreme smo bili znatno bolji, želeli smo da preokrenemo i dali smo sve od sebe da to učinimo, međutim nedostajalo je i sreće. Generalno ove sezone nam je problem ulazak u meč i to prvo poluvreme, ali nadam se da će se to promeniti i mi ćemo dati sve od sebe da to učinimo – rekao je Topić.

Vojvodina je imala i brojčanu prednost i Topić smatra da je njegov tim mogao i želeo to da iskoristi.

– Crveni karton nam je samo pomogao, nezahvalno je reći da nam je otežao posao jer imate igrača više u polju. Činjenica je da je jako tesko probiti bunker, ali ekipa sa igračkim kadrom kao što smo mi, to mora da uradi – izjavio je Topić.

On je postigao izjednačujući pogodak udarcem sa distance, što bi mogao da bude recept protiv zatvorenijih timova u narednim mečevima.

– Gol kao gol, sigurno je da mi znači za samopouzdanje. Nadam se da ću i u narednim mečevima biti opasan po gol sa poludistance pošto je to sigurno jedan od načina da se probije takozvana „niska zona“ protivnika – ističe Topić.

Vezista „stare dame“ veruje da će Vojvodina do kraja jeseni doći do četvrte pozicije na kojoj i zaslužuje da bude.

– Moja očekivanja su optimistična i dalje, bez obzira što je trenutna situacija možda drugačija. Mislim da ćemo biti u prve 4 ekipe, između ostalog, sledeća utakmica će biti pravi pokazatelj gde smo i čemu možemo da se nadamo. Ako pobedimo Čukarički u igri smo i dalje za Evropu, a takođe imamo i zaostalo kolo…Čvrsto i dalje verujem u ovaj tim i u naše lične ciljeve bez obzira na kritike javnosti – zaključio je Topić.