У наредних десетак дана, пажња фудбалске јавности биће усмерена ка репрезентативним селекцијама, с обзиром на то да ће, услед квалификација за Светско првенство у Катару, у свим лигама у Европи следећег викенда уследити пауза. Наравно, такмичиће се и млађе селекције, за које су позив добили и тројица првотимаца Војводинe.

Мирко Топић је поново добио позив за младу (У-21) репрезентацију Србије, овога пута од стране новог в.д. селектора „орлића“ Александра Рогића. Нашу младу репрезентацију очекују утакмице квалификација за Европско првенство, при чему ће се 12. новембра на „Карађорђу“ састати са екипом Фарских Острва, а потом 16. новембра гостовати Украјини у Љвову. Обе утакмице почеће у 18 часова, а улаз на меч на „Карађорђу“ биће бесплатан.

Такође, позив у омладинску (У-19) репрезентацију Србије су добили првотимци Војводине Урош Кабић и Владимир Милетић. Екипу селектора Дејана Бранковића очекује први круг квалификација за Европско првенство, који ће се од 10. до 16. новембра одржати у Албанији. Србија ће најпре 10. новембра играти на „Елбасан арени“ против Северне Македоније (почетак у 12 часова), потом 13. новембра против Албаније („Елбасан арена“, 14 часова), а затим и 16. новембра против Француске (стадион „Егнатиа“ у Рогозинама, 14 часова). Пласман у наредни круг обезбедиће две првопласиране селекције са овог турнира.