U narednih desetak dana, pažnja fudbalske javnosti biće usmerena ka reprezentativnim selekcijama, s obzirom na to da će, usled kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, u svim ligama u Evropi sledećeg vikenda uslediti pauza. Naravno, takmičiće se i mlađe selekcije, za koje su poziv dobili i trojica prvotimaca Vojvodine.

Mirko Topić je ponovo dobio poziv za mladu (U-21) reprezentaciju Srbije, ovoga puta od strane novog v.d. selektora „orlića“ Aleksandra Rogića. Našu mladu reprezentaciju očekuju utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pri čemu će se 12. novembra na „Karađorđu“ sastati sa ekipom Farskih Ostrva, a potom 16. novembra gostovati Ukrajini u LJvovu. Obe utakmice počeće u 18 časova, a ulaz na meč na „Karađorđu“ biće besplatan.

Takođe, poziv u omladinsku (U-19) reprezentaciju Srbije su dobili prvotimci Vojvodine Uroš Kabić i Vladimir Miletić. Ekipu selektora Dejana Brankovića očekuje prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koji će se od 10. do 16. novembra održati u Albaniji. Srbija će najpre 10. novembra igrati na „Elbasan areni“ protiv Severne Makedonije (početak u 12 časova), potom 13. novembra protiv Albanije („Elbasan arena“, 14 časova), a zatim i 16. novembra protiv Francuske (stadion „Egnatia“ u Rogozinama, 14 časova). Plasman u naredni krug obezbediće dve prvoplasirane selekcije sa ovog turnira.