Vezista Vojvodine Mirko Topić smatra da je njegova ekipa odigrala veoma dobro protiv Crvene zvezde, ali da je presudilo iskustvo beogradske ekipe.

„Stara dama“ je u nedelju kao domaćin izgubila od Crvene zvezde rezultatom 1:2, a Topić je postigao vodeći pogodak za Vošu i žali što nije bio za bod ili za sva tri.

– Da je moj pogodak doneo pobedu ili da sam postigao još jedan ne bih se bunio, a pošto su oni kasnije dali dva sigurno da mi je žao, jer nismo uspeli da osvojimo bodove. Bila je borbena, dinamična i zanimljiva utakmica, fizički veoma zahtevna. Mislim da smo odigrali na vrhunskom nivou, šteta što smo ostali praznih šaka, jer smo zaslužili više. Jednostavno, presudilo je njihovo iskustvo protiv naše mladosti – rekao je Topić.

On je naglasio da su ovakve utakmice od presudnog značaja za napredak Vošinih mladih igrača.

– Ovo su najlepše utakmice za sve igrače, a kamoli za nas mlade. Za ovakve utakmice treniraš i radiš naporno, ovo je san svakog Vošinog klinca, da na „Karađorđu“ igra velike utakmice pred punim stadionom. Nastavićemo da radimo žestoko, da sledeći put budemo mi bolji za taj jedan gol – istakao je Topić.

Odmah nakon reprezentativne pauze, Vojvodinu očekuje novi derbi, gostovanje ekipi Partizana.

– Moje lično mišljenje je da ako odigramo na ovom nivou sigurno možemo da se nadamo bodu ili čak i pobedi. Sa ovakvom željom i energijom, timskim duhom, sigurno da ćemo moći da se suprotstavimo Partizanu – rekao je Topić.

On je za kraj podvukao da je cilj i dalje mesto koje vodi u Evropu i da Voša ima kvalitet za to.

– Bez obzira što imamo težak raspored, verujem da ćemo na zimsku pauzu otići sa mesta koje Vošu vodi u Evropu. Tamo ova ekipa zaslužuje da bude – zaključio je Topić.