Nakon predstojećeg vikenda, u Super ligi Srbije i svim ostalim fudbalskim šampionatima u Evropi uslediće reprezentativna pauza, tokom koje će priliku da brane boje nacionalnog tima naše zemlje imati i trojica prvotimaca Vojvodine.

Marko Bjeković ponovo je zaslužio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Zvonka Živkovića za utakmice koje će „orlići“ odigrati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i to sedmog oktobra protiv Jermenije u Jerevanu i 12. oktobra protiv Francuske u Beogradu.

Takođe, poziv u omladinsku (U-19) reprezentaciju Srbije kod selektora Dejana Brankovića još jednom je zaslužio vezista Vojvodine Vladimir Miletić. Tokom predstojeće reprezentativne pauze, našu U-19 reprezentaciju očekuju dve prijateljske utakmice protiv Bosne i Hercegovine i to osmog oktobra u 15 časova u Staroj Pazovi i 10. oktobra u 13 sati u Bačkoj Topoli.

Osim Bjekovića i Miletića, poziv za reprezentaciju dobio je i Uroš Kabić, koji se našao na spisku selektora mlađe omladinske (U-18) reprezentacije Srbije Jovana Damjanovića za dve prijateljske utakmice protiv Italije, koje će biti odigrane na stadionu „Karađorđe“ i to sedmog oktobra u 15 časova, odnosno devetog oktobra u 13 sati, a ulaz na oba meča biće besplatan. Osim Kabića, pozive za ovu selekciju dobili su i članovi mlađih kategorija Vojvodine Luka Drobnjak, Lukijan Abadžija i Jovan Milošević.