Док 2022. година полако измиче, пажња спортске јавности је усмерена ка Светском првенству у Катару, фудбалери из наших клубова су на заслуженом одмору, а сами клубови већ праве планове и припремају се за оно што их очекује наредне године.

Такав је случај и са фудбалским клубом Војводина, с тим да, када је „стара дама“ у питању, већ се гледа и у ону тамо, 2024. годину, када ће Воша обележити 110, а стадион „Карађорђе“ 100 година свог постојања.

С тим у вези, Воша до тада планира низ активности, како би ови велики и значајни јубилеји били обележени на адекватан начин. Између осталог, поводом Вошиног 110. рођендана, планира се и издавање још једне књиге посвећене „старој дами“, али у нешто другачијем формату од претходних, о чему ће јавност и навијачи бити правовремено обавештени.

Управо тим поводом, данас је у свечаном салону стадиона „Карађорђе“ потписан уговор између Удружења ветерана ФК Војводина, које представља председник овог удружења Миладин Пураћ, и штампарије која ће штампати књигу, а чији је власник бивши председник ФК Војводина из периода када је 1989. године освојена друга шампионска титула, Јован Смедеревац.