Dok 2022. godina polako izmiče, pažnja sportske javnosti je usmerena ka Svetskom prvenstvu u Kataru, fudbaleri iz naših klubova su na zasluženom odmoru, a sami klubovi već prave planove i pripremaju se za ono što ih očekuje naredne godine.

Takav je slučaj i sa fudbalskim klubom Vojvodina, s tim da, kada je „stara dama“ u pitanju, već se gleda i u onu tamo, 2024. godinu, kada će Voša obeležiti 110, a stadion „Karađorđe“ 100 godina svog postojanja.

S tim u vezi, Voša do tada planira niz aktivnosti, kako bi ovi veliki i značajni jubileji bili obeleženi na adekvatan način. Između ostalog, povodom Vošinog 110. rođendana, planira se i izdavanje još jedne knjige posvećene „staroj dami“, ali u nešto drugačijem formatu od prethodnih, o čemu će javnost i navijači biti pravovremeno obavešteni.

Upravo tim povodom, danas je u svečanom salonu stadiona „Karađorđe“ potpisan ugovor između Udruženja veterana FK Vojvodina, koje predstavlja predsednik ovog udruženja Miladin Purać, i štamparije koja će štampati knjigu, a čiji je vlasnik bivši predsednik FK Vojvodina iz perioda kada je 1989. godine osvojena druga šampionska titula, Jovan Smederevac.