Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за заостали дерби меч петог кола Супер лиге Србије између Војводине и Црвене звезде, који ће у четвртак, 20. октобра, са почетком у 19 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у понедељак.

Улазнице по цени од 1.000 (запад) и 500 динара (север и југ) продаваће се по следећем распореду:

Понедељак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 10 до 18 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Уторак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 10 до 18 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Среда: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 10 до 18 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Четвртак: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 17 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на јужној трибини (поред некадашњих тениских терена), од 17 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 17 до 18:45 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Источна трибина биће резервисана искључиво за школе фудбала из Новог Сада и околине, којима ће улазнице поделити фудбалски клуб Војводина, као и за власнике сезонских улазница за ту трибину и све оне који су се у претходном периоду укључили у Вошину акцију под слоганом „Ти си наша прва љубав“.

Сви они који су сачували улазницу са меча против ТСЦ-а моћи ће да је замене за улазницу за меч против Црвене звезде, а замена улазница ће се вршити од понедељка до среде од 10 до 18 часова у просторијама ФК Војводина на западној трибини стадиона. Приликом замене улазница, неопходно је са собом понети личну карту или неки други лични докуменат.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине, док је за гостујуће навијаче предвиђена јужна трибина. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена звезда.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.