Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za zaostali derbi meč petog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koji će u četvrtak, 20. oktobra, sa početkom u 19 časova biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično početi u ponedeljak.

Ulaznice po ceni od 1.000 (zapad) i 500 dinara (sever i jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Ponedeljak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Utorak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Sreda: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Četvrtak: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 17 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 17 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 17 do 18:45 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Istočna tribina biće rezervisana isključivo za škole fudbala iz Novog Sada i okoline, kojima će ulaznice podeliti fudbalski klub Vojvodina, kao i za vlasnike sezonskih ulaznica za tu tribinu i sve one koji su se u prethodnom periodu uključili u Vošinu akciju pod sloganom „Ti si naša prva ljubav“.

Svi oni koji su sačuvali ulaznicu sa meča protiv TSC-a moći će da je zamene za ulaznicu za meč protiv Crvene zvezde, a zamena ulaznica će se vršiti od ponedeljka do srede od 10 do 18 časova u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona. Prilikom zamene ulaznica, neophodno je sa sobom poneti ličnu kartu ili neki drugi lični dokumenat.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine, dok je za gostujuće navijače predviđena južna tribina. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.