Чланови ФК Војводина на позајмицама нису се прославили протеклог викенда, пошто су поразе уписали Инђија, Рад, Кабел и Ал-Диванија, а једини тријумф уписала је екипа Младост ГАТ.

Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић били су актери у поразу Инђије у Нишу, баш као и Лазар Стоисављевић у поразу Рада од Металца. У поразу Кабела од Колубаре у дербију кола наступао је само Игор Јеличић.

Младост ГАТ је са Стефаном Дражићем у саставу повећала предност на врху табеле и на корак је од пласмана у Прву лиге Србије, док је Богдан Младеновић био у саставу у поразу Ал-Диваније.

Инђија: Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић

Фудбалери Инђије изгубили су у Нишу од екипе Радничког резултатом 2:0 и 34. колу Супер лиге Србије. Михајло Нешковић је поново одиграо 90 минута за Инђију, док је Ђорђе Пантелић у игру ушао у 46. минуту.

Стрелци за Раднички били су Вељко Трифуновић и Огњен Ђуричин, а овим поразом шансе да Инђија опстане сведене су на минимум, пошто заостају девет бодова за сигурном зоном, четири кола пре краја.

Рад: Лазар Стоисављевић

Након четири везана тријумфа, фудбалери Рада доживели су пораз у гостима од екипе Металца резултатом 3:0. Лазар Стоисављевић је одиграо цео меч за поражени тим, док су стрелци за победнички били Стефан Цветковић (2) и Престиж.

Овим поразом, Рад је поново у зони испадања са 42 бода, једним мање од Пролетера и Радничког и два од Вождовца, Напретка и Јавора.

Kабел: Никола Мирић, Ранко Пушкић, Вукашин Богдановић, Игор Јеличић

У дербију 30. кола Прве лиге Србије, Кабел је на свом стадиону изгубио од Колубаре резултатом 0:1. На терену је од четворице Вошиних играча поново играо само Игор Јеличић и то у првих 45 минута, док нису наступили Мирић, Пушкић и Богдановић.

Након овог пораза, Кабел је препустио друго место на табели екипи Колубаре, која сада има бод више, па ће у преостала четири кола водити велику борбу за улазак у елиту.

Младост ГАТ: Стефан Дражић

Фудбалери Младости наставили су доминацију Српској лиги Војводине, пошто су у 32. колу победили Старе Бановце у гостима резултатом 4:1. Голман Стефан Дражић поново је био у саставу Младости, која је повећала предност на 14 бодова у односу на другопласирани Раднички 1912 и налази се на корак од пласмана у Прву лигу Србије.