Чланови ФК Војводина на позајмицама имали су половичне успехе током прошле недеље на теренима Супер лиге, Прве лиге Србије и Српске лиге.

Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић су само једним освојеним бодом за Инђију у мечевима са Мачвом и Спартаком и званично испали у Прву лигу Србије, док је Лазар Стоисављевић са Радом уписао два ремија са Црвеном звездом и Радничким у Нишу.

Фудбалери  Кабела такође су имали половичан успех током прошле недеље, победили су Трајал у гостима, па изгубили од Будућности на свом терену и тако шансе за пласман у Супер  лигу свели на минимум.

Младост ГАТ је без Дражића оверила прво место у Српској лиги Војводине, док је Младеновићева Ал Диванија остала без победе и на четвртом мечу у низу у Супер лиги Ирака.

Инђија: Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић

Фудбалери Инђије ремијем са Мачвом те поразом од Спартака и званично су испали у Прву лигу Србије. Инђија је најпре у среду угостила Мачву и ремизирала резултатом 2:2. Михајло Нешковић је одиграо цео меч, док је Ђорђе Пантелић изашао из игре у 83. минуту. Стрелац за Инђију био је Небојша Бастајић, док је аутогол за 2:2 постигао Слободан Сладојевић.

Након тог ремија, Инђија је у недељу изгубила на гостовању од екипе Спартака резултатом 1:0 голом Милета Савковића. Михајло Нешковић је из игре изашао на полувремену, док је Ђорђе Пантелић одиграо цео меч.

Рад: Лазар Стоисављевић

Фудбалери Рада уписали су два ремија током прошле недеље, против Црвене звезде на свом стадиону 2:2, а потом идентичним резултатом и са Радничким у Нишу.

У ремију са Црвеном звездом, Лазар Стоисављевић је одиграо целу утакмицу, а стрелци за „грађевинаре“ били су Немања Младеновић и Марко Шарић.

Три дана касније у Нишу, Стоисављевић је у игру ушао на полувремену, а стрелци за Рад били су Марко Шарић и Андрија Калуђеровић. Са ова два бода, Рад је и даље у игри за опстанак, налази се на 16. позицији, са само бодом мање од Новог Пазара, Јавора и Радничког.

Kабел: Никола Мирић, Ранко Пушкић, Вукашин Богдановић, Игор Јеличић

Фудбалери Кабела средином недеље победили су Трајал у гостима резултатом 1:0, али су потом минималцем поражени на свом стадиону од екипе Будућности из Добановаца – 0:1.

У првом мечу, у ком је Кабел славио голом Слободана Новаковића, Вукашин Богдановић је на терену провео првих 45 минута, док Никола Мирић, Ранко Пушкић и Игор Јеличић нису наступили на овој утакмици.

У другом сусрету у недељу, Кабел је изгубио од Будућности – 0:1, Вукашин Богдановић је у игру ушао у 63. минуту, док Мирић, Пушкић и Јеличић, поново нису наступили.

Са три освојена бода у последње две утакмице, Кабелу је отежан пут до Супер лиге Србије, пошто Колубара има четири бода више, два кола пре краја.

Младост ГАТ: Стефан Дражић

Фудбалери Младости уписали су нову победу у Српској лиги Војводине, пошто су у 33. колу победили екипу Слоге резултатом 4:0, а у саставу није било Вошиног голмана Стефана Дражића.

Овим тријумфом, Младост је оверила прво место на табели Српске лиге Војводине, пошто је пет кола пре краја лидер са 82 бода, чак 16 више од другопласираног Вршца.

Ал Диванија: Богдан Младеновић 

Фудбалери Ал Диваније ремизирали су у гостима са екипом Ал Куве резултатом 0:0 и тако везали четврти меч без победе, а у саставу гостујућег тима био је Богдан Младеновић. Ал Диванија после 29 одиграних кола у Супер лиги Ирака заузима 15. позицију са 30 освојених бодова.