Протеклог викенда од позајмљених играча из Војводине наступали су само Игор Јеличић, Вукашин Богдановић и Стефан Дражић.

Позајмљени фудбалери из редова „старе даме“ Михајло Нешковић и Ђорђе Пантић (Инђија), Лазар Стоисављевић (Рад) и Богдан Младеновић (Ал Диванија, Ирак), нису наступали за своје тимове због репрезентативне паузе.

„Кабеловци“ су ремизирали са Радничким из Пирота, док је Младост поражена на гостовању у Сомбору од Радничког.

Kабел: Никола Мирић, Ранко Пушкић, Вукашин Богдановић, Игор Јеличић

Фудбалери Кабела ремизирали су на свом стадиону са екипом Радничког из Пирота резултатом 1:1, у 23. колу Прве лиге Србије. Једини погодак на мечу постигао је Стефан Петровић. Од Вошиних играча, Вукашин Богдановић је играо до 58. минута, а Игор Јеличић је терен напустио шест минута пре краја. Никола Мирић и Ранко Пушкић нису наступили на овом мечу. Кабел је и даље други на табели Прве лиге Србије са 44 бода, 10 мање од лидера Радничког 1923, али и три више од трећепласиране Колубаре, која има 41. У 24. колу Прве лиге Србије, фудбалери Кабела данас гостују екипи Динама у Врању.

Младост ГАТ: Стефан Дражић

Фудбалери Младости изгубили су резултатом 2:1 на гостовању Радничком у Сомбору у дербију 24. кола Српске лиге Војводине. Голман Стефан Дражић поново је бранио за Младост, али није успео да помогне свом тиму да избегне пораз. И поред овог пораза, Младост има предност од девет бодова у односу на другопласирани Раднички.