Протекли викенд, у победи Инђије над Радом, обележио је међусобни дуел Вошиних играча Михајла Нешковића и Ђорђа Пантелића на једној и Лазара Стоисављевића на другој страни. У ремију Кабела са лидером Радничким у Крагујевцу играо је само Вукашин Богдановић, а у новој победи Младости учествовао је поново Стефан Дражић. У саставу Ал Диваније (Ирак) био је Богдан Младеновић, док за Кабел у Крагујевцу нису наступали Никола Мирић, Ранко Пушкић и Игор Јеличић.

Инђија: Михајло Нешковић, Ђорђе Пантелић; Рад: Лазар Стоисављевић

У директном окршају Вошиних играча у борби за опстанак, Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић радовали су се против Лазара Стоисављевића. Инђија је победила на свом стадиону екипу Рада резултатом 1:0, а Стоисављевић неће по лепом памтити овај меч пошто је искључен због другог жутог картона у 56. минуту.

Инђија је славила голом Бастајића неколико минута пошто је Стоисављевић искључен и тако пришла Раду на само бод заостатка. У редовима Инђије, Нешковић је одиграо читав меч, док је Пантелић терен напустио у 62. минуту.

Kабел: Никола Мирић, Ранко Пушкић, Вукашин Богдановић, Игор Јеличић

Фудбалери Kабела су одиграли без голова у Kрагујевцу са екипом Радничког, у дербију две првопласиране екипе Прве лиге Србије. Од Вошиних играча играо је само Вукашин Богдановић, али га је на полувремену заменио Владимир Радочај. Никола Мирић, Ранко Пушкић и Игор Јеличић нису наступили на овој утакмици.

Kабел је после овог ремија и даље на другом месту на табели, али је сада трећепласирана Kолубара пришла на само бод заостатка.

Младост ГАТ: Стефан Дражић

Фудбалери Младости наставили су да руше све пред собом, а у недељу су победили Војводину у Перлезу резултатом 4:1. Голман Стефан Дражић поново је био међу стативама у победничком тиму. Младост је после 26 одиграних кола Српске лиге Војводинa прва на табели са 63 бода, 11 више од сомборског Радничког.

Ал Диванија (Ирак): Богдан Младеновић

Ал Диванија, за коју наступа Богдан Младеновић, изгубила је на гостовању од Ал Талабе резултатом 1:0 у 26. колу Супер лиге Ирака. Младеновић је на терену провео пола сата, имао је неколико шанси, али није успео да помогне својој екипи да избегне пораз. Ал Диванија je сада на 14. месту на табели са 28 бодова, у сигурној зони, тако да Младеновић и другови не морају да брину око опстанка.