Међу члановима ФК Војводина на позајмицама протеклог викенда истакли су се Лазар Стоисављевић и Вукашин Богдановић.

Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић су доживели убедљив пораз у дресу Инђије од Пролетера, док је с друге стране Лазар Стоисављевић постигао погодак у убедљивој победи Рада над Мачвом резултатом 7:1.

Фудбалери Кабела и званично су остали без шансе да се пласирају у Супер лигу и поред победе у Јагодини, док је Младост ГАТ уписала нову победу у Српској лиги Војводине.

Инђија: Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић

Фудбалери Инђије доживели су убедљив пораз од екипе Пролетера на свом стадиону резултатом 0:5. Михајло Нешковић је одиграо цео меч, док је Ђорђе Пантелић у игру ушао у 41. минуту.

За Инђију овај меч није имао резултатски значај, пошто је ова екипа већ испала у Прву лигу Србије.

Рад: Лазар Стоисављевић

Фудбалери Рада наставили су серију победа, а овај пут су уписали убедљиву над екипом Мачве – 7:1. Лазар Стоисављевић је начео мрежу гостију у седмом минуту, а потом су стрелци били Андрија Калуђеровић у 32. и 58, Тучевић у 38, Новаковић у 43, Младеновић у 47. и Лазаревић у 83. минуту.

Рад је овим тријумфом побегао из зоне испадања и сада са 47 бодова заузима 13. позицију на табели.

Kабел: Никола Мирић, Ранко Пушкић, Вукашин Богдановић, Игор Јеличић

Фудбалери Кабела победили су у гостима екипу Јагодине резултатом 3:2, али су после овог кола и дефинитивно остали без шансе да се пласирају у Супер лигу.

Стрелац у победи Кабела био је позајмљени играч из Војводине Вукашин Богдановић у 27. минуту, који је на полувремену изашао из игре. Од осталих играча из редове „старе даме“, Мирић је играо до 70. минута, док је Јеличић одиграо целу утакмицу.

Младост ГАТ: Стефан Дражић

Фудбалери Младости уписали су нову победу у Српској лиги Војводине, пошто су у 34. колу победили екипу Слоборе резултатом 1:0. У саставу Новосађана био је Стефан Дражић.

Овим тријумфом, Младост је повећала предност на врху табеле Српске лиге Војводине, пошто сада има 85 бодова, 18 више од другопласираног Вршца.

Ал Диванија: Богдан Младеновић

Фудбалери Ал Диваније ремизирали су у гостима са екипом Алсината резултатом 0:0 и тако везали пети меч без победе, а у саставу гостујућег тима био је Богдан Младеновић. Ал Диванија после 31. одиграног кола у Супер лиги Ирака заузима 15. позицију са 32 освојена бода.