Чланови ФК Војводина на позајмицама наступали су протеклог викенда за своје тимове.

Овог викенда, након зимске паузе, такмичење је настављено и у Српској лиги Војводина и Војвођанској лиги, у којој ће наступати Немања Ивановић (Хајдук 1912 Кула) и Алекса Батос (Цемент Беочин).

Протекли викенд поново је обележио сјајни нападач екипе Младости Милан Видаков који је постигао два гола у победи над Кабелом резултатом 3:0. Осим њега, истакао се и поменути Немања Ивановић који је био асистент у ремију Куле са Радничким у Зрењанину.

Кабел: Драган Кокановић, Алекса Радмиловић, Матеја Стојановић, Никола Мирић, Стефан Радић, Никола Павлица, Матвеј Мартинкевич, Немања Чеман, Вељко Јеленковић, Давид Пантић

Младост ГАТ: Милан Видаков 

У међусобном дуелу Вошиних позајмљених играча, Милан Видаков је предводио Младост ГАТ у победи над Кабелом резултатом 3:0, у 24. колу Прве лиге Србије.

Видаков је постигао два гола, у 16. и 90. минуту и сада је усамљен на врху листе стрелаца са 12 постигнутих голова.

У тиму Кабела наступали су – Вељко Јеленковић, Никола Мирић, Никола Павлица (до 69. минута), Драган Кокановић (до 85. минута), Стефан Радић, Давид Пантић (од 69. минута), Алекса Радмиловић (од 85. минута), а минуте нису уписали Матвеј Мартинкевич, Матеја Стојановић и Немања Чеман.

Младост ГАТ је сада другопласирана екипа на табели са 48 бодова, три мање од Инђије, док је Кабел последњепласирани са девет.

ОФК Бачка: Вељко Богдановић, Вукашин Богдановић, Марко Луковић, Немања Тороман

Фудбалери Бачке ремизирали су у гостима са екипом Инђије резултатом 1:1 у 24. колу Прве лиге Србије.

Од Вошиних играча у екипи Бачке, у игру је у 63. минуту ушао Вељко Богдановић, док Тороман, Вукашин Богдановић и Марко Луковић нису наступили на овом мечу.

Хајдук 1912: Немања Ивановић 

Фудбалери Хајдука 1912 ремизирали су у гостима са зрењанинским Радничким резултатом 1:1 у 16. колу Српске лиге група Војводина.

Немања Ивановић је био асистент код изједначујућег гола гостујуће екипе.

Хајдук је после овог ремија последњепласирана екипа на табели са 11 бодова.

Цемент: Алекса Батос 

Фудбалери Цемента ремизирали су са екипом Подунавца резултатом 1:1 у 16. колу Војвођанске лиге, група Југ.

Алекса Батос је одиграо друго полувреме за екипу из Беочина, која је сада 10. на табели са 18 бодова.