Članovi FK Vojvodina na pozajmicama nastupali su proteklog vikenda za svoje timove.

Ovog vikenda, nakon zimske pauze, takmičenje je nastavljeno i u Srpskoj ligi Vojvodina i Vojvođanskoj ligi, u kojoj će nastupati Nemanja Ivanović (Hajduk 1912 Kula) i Aleksa Batos (Cement Beočin).

Protekli vikend ponovo je obeležio sjajni napadač ekipe Mladosti Milan Vidakov koji je postigao dva gola u pobedi nad Kabelom rezultatom 3:0. Osim njega, istakao se i pomenuti Nemanja Ivanović koji je bio asistent u remiju Kule sa Radničkim u Zrenjaninu.

Kabel: Dragan Kokanović, Aleksa Radmilović, Mateja Stojanović, Nikola Mirić, Stefan Radić, Nikola Pavlica, Matvej Martinkevič, Nemanja Čeman, Veljko Jelenković, David Pantić

Mladost GAT: Milan Vidakov 

U međusobnom duelu Vošinih pozajmljenih igrača, Milan Vidakov je predvodio Mladost GAT u pobedi nad Kabelom rezultatom 3:0, u 24. kolu Prve lige Srbije.

Vidakov je postigao dva gola, u 16. i 90. minutu i sada je usamljen na vrhu liste strelaca sa 12 postignutih golova.

U timu Kabela nastupali su – Veljko Jelenković, Nikola Mirić, Nikola Pavlica (do 69. minuta), Dragan Kokanović (do 85. minuta), Stefan Radić, David Pantić (od 69. minuta), Aleksa Radmilović (od 85. minuta), a minute nisu upisali Matvej Martinkevič, Mateja Stojanović i Nemanja Čeman.

Mladost GAT je sada drugoplasirana ekipa na tabeli sa 48 bodova, tri manje od Inđije, dok je Kabel poslednjeplasirani sa devet.

OFK Bačka: Veljko Bogdanović, Vukašin Bogdanović, Marko Luković, Nemanja Toroman

Fudbaleri Bačke remizirali su u gostima sa ekipom Inđije rezultatom 1:1 u 24. kolu Prve lige Srbije.

Od Vošinih igrača u ekipi Bačke, u igru je u 63. minutu ušao Veljko Bogdanović, dok Toroman, Vukašin Bogdanović i Marko Luković nisu nastupili na ovom meču.

Hajduk 1912: Nemanja Ivanović 

Fudbaleri Hajduka 1912 remizirali su u gostima sa zrenjaninskim Radničkim rezultatom 1:1 u 16. kolu Srpske lige grupa Vojvodina.

Nemanja Ivanović je bio asistent kod izjednačujućeg gola gostujuće ekipe.

Hajduk je posle ovog remija poslednjeplasirana ekipa na tabeli sa 11 bodova.

Cement: Aleksa Batos 

Fudbaleri Cementa remizirali su sa ekipom Podunavca rezultatom 1:1 u 16. kolu Vojvođanske lige, grupa Jug.

Aleksa Batos je odigrao drugo poluvreme za ekipu iz Beočina, koja je sada 10. na tabeli sa 18 bodova.