Након зимске паузе, чланови ФК Војводина на позајмицама наступали су протеклог викенда за своје тимове.

Такмичење је настављено у Првој лиги Србије, у којој Вошини чланови наступају за Кабел, ОФК Бачку и Младост ГАТ, док предстојећег викенда, 5. марта почиње и пролећни део у Српској лиги Војводина и Војвођанској лиги, у којој ће наступати Немања Ивановић (Хајдук 1912 Кула) и Алекса Батос (Цемент Беочин).

Кабел: Драган Кокановић, Алекса Радмиловић, Матеја Стојановић, Никола Мирић, Стефан Радић, Никола Павлица, Матвеј Мартинкевич, Немања Чеман, Вељко Јеленковић, Давид Пантић

Фудбалери Кабела изгубили су од екипе Тимока 1919 на свом стадиону резултатом 0:3 у 22. колу Прве лиге Србије.

У тиму Кабела овог пролећа на позајмици играће чак 10 играча Војводине, а против Тимока меч су почели – Матвеј Мартинкевич (до 82. минута), Стефан Радић, Никола Павлица (до 58. минута), Никола Мирић, Драган Кокановић и Вељко Јеленковић, а са клупе су ушли Алекса Радмиловић (од 70. минута) и Давид Пантић (од 82. минута). У игру нису улазили Немања Чеман и Матеја Стојановић.

Кабел је овим поразом остао последњепласирана екипа на табели са девет освојених бодова.

ОФК Бачка: Вељко Богдановић, Вукашин Богдановић, Марко Луковић, Немања Тороман

Фудбалери Бачке ремизирали су у гостима са екипом Рада резултатом 1:1 у 22. колу Прве Лиге Србије.

У тиму из Бачке Паланке од овог пролећа на позајмици Вукашину и Вељку Богдановићу из Воше су се придружили Марко Луковић и Немања Тороман.

Вукашин Богдановић је у игру ушао у 68. минуту, док остали нису наступили на овом мечу.

ОФК Бачка је сада на 11. месту са 28 освојених бодова.

Младост ГАТ: Милан Видаков

Фудбалери Младост ГАТ ремизирали су у гостима са екипом Будућности из Добановаца резултатом 1:1 у 22. колу Прве лиге Србије.

Свој голгетерски низ од јесенас наставио је Милан Видаков, који је постигао једини погодак за Младост ГАТ. Уједно, Видаков је остао лидер на листи стрелаца Прве лиге са 10 голова.

Младост је остала друга на табели са 42 бода, девет мање од лидера Инђије.