Чланови ФК Војводина на позајмицама наступали су за своје тимове и протеклог викенда који је обележио Милан Видаков.

Он је постигао два поготка у победи Младости над Кабелом резултатом 4:0 у деветом колу Прве лиге Србије. ОФК Бачка је ремизирала са Инђијом 0:0, играо је Вукашин Богдановић, Вељко је преседео на клупи. Вељко Јеленковић (Бечеј) и Марко Луковић (Текстилац) одиграли су по 90 минута у победама својих тимова у Српској лиги, група Војводина.

Алекса Батос је и даље стандардан у Јединству из Руменке, док се Давид Пантић опоравио од повреде и заиграо је за Борац из Шајкаша.

Кабел: Матвеј Мартинкевич, Лука Кљајић, Никола Мирић, Лука Ђуровић, Алекса Радмиловић, Никола Павлица, Димитрије Пиргић; Младост: Милан Видаков, Павле Дражић

Ово коло обележио је сусрет градских ривала Младости и Кабела, односно првопласиране и последњепласиране екипе у Првој лиги Србије. Младост је славила резултатом 4:0, а двоструки стрелац био је Вошин играч на позајмици Милан Видаков. Он је погодио у 47. и 59. минуту, док су по гол дали Видо Марковић и Данило Секулић. Видаков је напустио терен у 60. минуту након што је постигао други гол, док Павле Дражић није наступио на овом мечу.

Од Вошиних чланова у екипи Кабела на терену су се нашли Никола Мирић, Алекса Радмиловић (до 46. минута), Матвеј Мартинкевич (од 80. минута), Никола Павлица (од 60. минута), Лука Ђуровић (од 75. минута), док Лука Кљајић и Димитрије Пиргић нису наступили на овом мечу.

Младост је сада на деоби првог места са 20 бодова, док је Кабел остао последњепласирани са два.

ОФК Бачка: Вељко Богдановић, Вукашин Богдановић

Фудбалери ОФК Бачке ремизирали су са екипом Инђије резултатом 0:0 у деветом колу Прве лиге Србије. У тиму из Бачке Паланке Вукашин Богдановић је играо до 58. минута, док Вељко Богдановић није улазио у игру.

ОФК Бачка је сада 13. са осам освојених бодова.

Бечеј: Вељко Јеленковић

Фудбалери Бечеја победили су у гостима екипу Кикинде резултатом 4:0 у седмом колу Српске лиге, група Војводина.

И овај пут цео меч одиграо је позајмљени играч из Војводине Вељко Јеленковић. Бечеј је после седам одиграних кола лидер  на табели са 16 освојених бодова.

Текстилац: Марко Луковић

Фудбалери Текстилца победили су екипу Динама на домаћем терену резултатом 2:1 у седмом колу Српске лиге, група Војводина.

И у тиму Текстилца Марко Луковић је одиграо целу утакмицу за победнички тим. Екипа Текстилца је сада пета на табели Српске лиге, група Војводина са 13 освојених бодова.

Борац (Шајкаш): Милан Видаковић, Давид Пантић

Фудбалери Борца из Шајкаша изгубили су у Руму од екипе 1. мај резултатом 1:0.

Од Вошиних играча, Давид Пантић је одиграо 45 минута, док је Милан Видаковић и даље ван строја због повреде.

Борац из Шајкаша је шести на табели са 13 освојених бодова.

Јединство Руменка: Алекса Батос

Фудбалери Јединства изгубили су на гостовању од Индекса резултатом 3:0. Алекса Батос је одиграо 90 минута за поражени тим.

Тим из Руменке је 11. на табели са осам освојених бодова у Војвођанској лиги југ.

Печи МФЦ (Мађарска): Немања Ивановић

Мађарски друголигаш Печи МФЦ изгубио је на свом стадиону од Сиофока резултатом 0:1, а Немања Ивановић није био у саставу.

Печи МФЦ је сада 14. на табели са девет освојених бодова на табели друге лиге Мађарске.