Кадети Војводине победили су екипу Бродарца резултатом 4:0 (1:0), у 17. колу Кадетске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Јањић у 33. и 74., Токин у 58. и Вукадиновић у 91. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Јаковљевић, Хромиш, Букинац (од 89. Павловић), Чутовић (од 85. Л. Јовановић), Ромић, Костадиновић, Ковачев (од 85. Брајић), Токин, Стајки (од 79. Влајков), Јањић, Бутраковић (од 71. Вукадиновић).

Бродарац: Љескић, Царић, Јанковић (од 60. Рађеновић), Стојиљковић, Ђокић, Кнежевић (од 46. Вулета), Прелевић (од 46. Милосављевић), Колашинац, Пепић (од 74. Јовић), Николић (од 71. Ј. Јовановић), Илић.

Војводина је прву прилику имала већ у седмом минуту, када је слободан ударац са око 20 метара извео Ковачев и шутирао право у рашље, али је голман Љескић добром одбраном избио лопту у корнер. Након корнера који је такође извео Ковачев, ударац главом је упутио Ромић, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе.

Црвено-бели су константно нападали, па су се ређале прилике пред голом гостију, а у 33. минуту, Воша је дошла до предности. Јањић је прихватио лопту на петнаестак метара искоса од гола Бродарца и прецизним ударцем је послао у даљи доњи угао гола.

На другој страни, Бродарац је покушао да узврати у 50. минуту, када је леп соло продор имао Николић, а потом шутирао са око 18 метара, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе, да би у 58. минуту Воша стигла и до другог гола.

После центаршута са десне стране, у шеснаестерцу гостију је одлично скочио Токин и прецизним ударцем главом послао лопту у даљи доњи угао Љескићевог гола.

У 68. минуту, Бродарац је могао да смањи резултат након доброг ударца Илића, који је оштро шутирао са око 17-18 метара искоса, али је Јаковљевић одбранио. Само пет минута касније, прилику да повиси вођство је имала Војводина, али су голман и један одбрамбени играч Бродарца у два наврата успели да зауставе ударце Ковачева са пет метара. Међутим, већ у 74. минуту, црвено-бели су дошли до трећег гола.

Јањић је одиграо сјајан дупли пас са Стајкијем, избио сам испред Љескића и заобишао га, а потом погодио небрањену мрежу.

Упркос томе што је питање победника већ било решено, и у последњих десетак минута се играло врло отворено на обе стране, па су тако обе екипе имале још неколико добрих напада. Бродарац је у 89. минуту чак два пута погодио пречку у једном нападу и то оба пута након удараца главом, најпре Стојиљковића, а потом и Јована Јовановића. Већ у наредном нападу, одлично је шутирао Бутраковић и то право у рашље, али је Јаковљевић сјајном парадом спречио погодак.

На другој страни, Вукадиновић је у 91. минуту успео да умакне одбрани гостију и са седам-осам метара искоса постигне четврти погодак за своју екипу, те тиме ставио тачку на ову утакмицу. Кадети Војводине су убедљивом победом завршили ову јесен, у којој нису доживели ниједан пораз.