Kadeti Vojvodine pobedili su ekipu Brodarca rezultatom 4:0 (1:0), u 17. kolu Kadetske lige Srbije.

Pred oko 100 gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelci za Vošu bili su Janjić u 33. i 74., Tokin u 58. i Vukadinović u 91. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Jakovljević, Hromiš, Bukinac (od 89. Pavlović), Čutović (od 85. L. Jovanović), Romić, Kostadinović, Kovačev (od 85. Brajić), Tokin, Stajki (od 79. Vlajkov), Janjić, Butraković (od 71. Vukadinović).

Brodarac: Ljeskić, Carić, Janković (od 60. Rađenović), Stojiljković, Đokić, Knežević (od 46. Vuleta), Prelević (od 46. Milosavljević), Kolašinac, Pepić (od 74. Jović), Nikolić (od 71. J. Jovanović), Ilić.

Vojvodina je prvu priliku imala već u sedmom minutu, kada je slobodan udarac sa oko 20 metara izveo Kovačev i šutirao pravo u rašlje, ali je golman Ljeskić dobrom odbranom izbio loptu u korner. Nakon kornera koji je takođe izveo Kovačev, udarac glavom je uputio Romić, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

Crveno-beli su konstantno napadali, pa su se ređale prilike pred golom gostiju, a u 33. minutu, Voša je došla do prednosti. Janjić je prihvatio loptu na petnaestak metara iskosa od gola Brodarca i preciznim udarcem je poslao u dalji donji ugao gola.

Na drugoj strani, Brodarac je pokušao da uzvrati u 50. minutu, kada je lep solo prodor imao Nikolić, a potom šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative, da bi u 58. minutu Voša stigla i do drugog gola.

Posle centaršuta sa desne strane, u šesnaestercu gostiju je odlično skočio Tokin i preciznim udarcem glavom poslao loptu u dalji donji ugao Ljeskićevog gola.

U 68. minutu, Brodarac je mogao da smanji rezultat nakon dobrog udarca Ilića, koji je oštro šutirao sa oko 17-18 metara iskosa, ali je Jakovljević odbranio. Samo pet minuta kasnije, priliku da povisi vođstvo je imala Vojvodina, ali su golman i jedan odbrambeni igrač Brodarca u dva navrata uspeli da zaustave udarce Kovačeva sa pet metara. Međutim, već u 74. minutu, crveno-beli su došli do trećeg gola.

Janjić je odigrao sjajan dupli pas sa Stajkijem, izbio sam ispred Ljeskića i zaobišao ga, a potom pogodio nebranjenu mrežu.

Uprkos tome što je pitanje pobednika već bilo rešeno, i u poslednjih desetak minuta se igralo vrlo otvoreno na obe strane, pa su tako obe ekipe imale još nekoliko dobrih napada. Brodarac je u 89. minutu čak dva puta pogodio prečku u jednom napadu i to oba puta nakon udaraca glavom, najpre Stojiljkovića, a potom i Jovana Jovanovića. Već u narednom napadu, odlično je šutirao Butraković i to pravo u rašlje, ali je Jakovljević sjajnom paradom sprečio pogodak.

Na drugoj strani, Vukadinović je u 91. minutu uspeo da umakne odbrani gostiju i sa sedam-osam metara iskosa postigne četvrti pogodak za svoju ekipu, te time stavio tačku na ovu utakmicu. Kadeti Vojvodine su ubedljivom pobedom završili ovu jesen, u kojoj nisu doživeli nijedan poraz.