Омладинци Војводине победили су екипу Рада резултатом 3:0 (1:0), у 25. колу Омладинске лиге Србије.

У ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу су били Ковачев у 41. и Сукачев у 76. и 87. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Борак, Трнинић, Букинац, Чутовић, Павић, Ковачев, Пиваш, Бјелајац, Јањић, Сукачев, Костадиновић. Играли су још: Токин, Хромиш, Ромић, Бошкан, Алексић и Павловић.

Рад: Стевановић, Јаношевић, Каи, А. Рупар, Савић, Вукомановић, Радовановић, Пахомов, Ненадовић, Репац, Попесковић. Играли су још: С. Рупар, Милин, Вучељић, Недељковић, Тркуља и Панев.

Прва прилика на мечу је виђена у 22. минуту, када је Ковачев шутирао са десетак метара искоса, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе. Тачно 15 минута касније, из сличне позиције, али са супротне стране, шутирао је и Сукачев, међутим, голман Стевановић је одбранио његов ударац.

Ипак, у 41. минуту, Војводина је дошла у вођство. После гужве у шеснаестерцу Рада, најбоље се снашао Ковачев, који је главом послао лопту у мрежу.

У последњем минуту првог полувремена, добру прилику за Вошу је имао и Бјелајац, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе.

У 53. минуту, гости су остали са играчем мање на терену, пошто је црвени картон добио Андреј Рупар. На њега је, на средини терена, најпре стартовао Чутовић, након чега га је Рупар ударио руком без лопте, па му је судија Стефан Јекнић из Суботице показао да мора да напусти терен.

Бројчано јачи, црвено-бели су нову добру шансу за гол имали у 74. минуту, када је шутирао Јањић, али је лопта погодила стативу. Већ у следећем минуту, добар ударац са око 12-13 метара искоса је упутио и Букинац, али је лопта отишла ван оквира гола, да би у наредном минуту Сукачев повисио на 2:0 за Вошу.

Ковачев је центрирао са десне стране, а Сукачев одлично скочио и главом затресао мрежу.

Само три минута касније, и Ковачев је могао да постигне свој други гол на овој утакмици, али је лопта, након његовог ударца са петнаестак метара искоса, завршила ван оквира гола.

Међутим, у 87. минуту, Сукачев је поставио коначних 3:0 за Војводину. Он је искористио лошу процену голмана гостију Стевановића, који је истрчао на једну лопту на 40 метара од свог гола, па је Сукачев успео први да дође до ње и прецизним ударцем са велике удаљености пошаље је у небрањену мрежу.