Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Rada rezultatom 3:0 (1:0), u 25. kolu Omladinske lige Srbije.

U FC „Vujadin Boškov“, strelci za Vošu su bili Kovačev u 41. i Sukačev u 76. i 87. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Borak, Trninić, Bukinac, Čutović, Pavić, Kovačev, Pivaš, Bjelajac, Janjić, Sukačev, Kostadinović. Igrali su još: Tokin, Hromiš, Romić, Boškan, Aleksić i Pavlović.

Rad: Stevanović, Janošević, Kai, A. Rupar, Savić, Vukomanović, Radovanović, Pahomov, Nenadović, Repac, Popesković. Igrali su još: S. Rupar, Milin, Vučeljić, Nedeljković, Trkulja i Panev.

Prva prilika na meču je viđena u 22. minutu, kada je Kovačev šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Tačno 15 minuta kasnije, iz slične pozicije, ali sa suprotne strane, šutirao je i Sukačev, međutim, golman Stevanović je odbranio njegov udarac.

Ipak, u 41. minutu, Vojvodina je došla u vođstvo. Posle gužve u šesnaestercu Rada, najbolje se snašao Kovačev, koji je glavom poslao loptu u mrežu.

U poslednjem minutu prvog poluvremena, dobru priliku za Vošu je imao i Bjelajac, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

U 53. minutu, gosti su ostali sa igračem manje na terenu, pošto je crveni karton dobio Andrej Rupar. Na njega je, na sredini terena, najpre startovao Čutović, nakon čega ga je Rupar udario rukom bez lopte, pa mu je sudija Stefan Jeknić iz Subotice pokazao da mora da napusti teren.

Brojčano jači, crveno-beli su novu dobru šansu za gol imali u 74. minutu, kada je šutirao Janjić, ali je lopta pogodila stativu. Već u sledećem minutu, dobar udarac sa oko 12-13 metara iskosa je uputio i Bukinac, ali je lopta otišla van okvira gola, da bi u narednom minutu Sukačev povisio na 2:0 za Vošu.

Kovačev je centrirao sa desne strane, a Sukačev odlično skočio i glavom zatresao mrežu.

Samo tri minuta kasnije, i Kovačev je mogao da postigne svoj drugi gol na ovoj utakmici, ali je lopta, nakon njegovog udarca sa petnaestak metara iskosa, završila van okvira gola.

Međutim, u 87. minutu, Sukačev je postavio konačnih 3:0 za Vojvodinu. On je iskoristio lošu procenu golmana gostiju Stevanovića, koji je istrčao na jednu loptu na 40 metara od svog gola, pa je Sukačev uspeo prvi da dođe do nje i preciznim udarcem sa velike udaljenosti pošalje je u nebranjenu mrežu.