Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће замена улазница за предстојећи меч седмог кола Супер лиге Србије, у којем ће се у суботу, 31. августа, са почетком у 18:45 часова, на стадиону “Карађорђе” у Новом Саду састати Војводина и Црвена звезда, званично почети у четвртак.

Сви навијачи који имају улазницу са меча Војводина – ТСЦ из петог кола ове сезоне, ту улазницу моћи ће бесплатно да замене за карту за меч Војводина – Црвена звезда, а замена улазница за западну, источну и северну трибину вршиће се у четвртак и петак од 10 до 18 часова на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине).

Продаја улазница за меч Војводина – Црвена звезда вршиће се искључиво на дан меча на стадиону „Карађорђе“ и то по следећем распореду:

– Улазнице за западну трибину: на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), од 12 до 18:45 часова;
– Улазнице за источну трибину: на благајни на источној трибини стадиона (поред ресторана „Огњиште“), од 12 до 18:45 часова;
– Улазнице за јужну трибину: на благајни на јужној трибини стадиона (поред кошаркашких терена), од 12 до 18:45 часова;
– Улазнице за северну трибину: у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона, од 16 до 18:45 часова.

Такође, за овај меч важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.

Улазнице ће се продавати по ценама од 700 (запад) и 500 динара (исток, север и југ), а једно лице ће, уз личну карту на увид, моћи да купи највише четири улазнице. Фудбалски клуб Војводина наглашава да је као организатор меча, сходно члану 13 став 1 Закона о спречавању насиља на спортским приредбама, дужан да обезбеди да се улазнице продају само лицима која поседују лични докуменат (лична карта, пасош итд), односно да лицима млађим од 16 година улаз на стадион буде дозвољен само у пратњи родитеља или старатеља. Једном лицу неће бити дозвољено да купи више од четири улазнице, без обзира на то да ли ће код себе имати више од једног личног документа.

Улазнице ће се продавати по принципу “једна улазница – једна столица”, што значи да ће карте за утакмицу морати да имају и деца било ког узраста, како се не би десило да на једној трибини буде присутно више људи од капацитета којим та трибина располаже.

За гостујуће навијаче предвиђена је јужна трибина, док ће навијачи Војводине бити смештени на северној, источној и западној трибини. Централни део источне трибине биће резервисан за чланове омладинске школе „Илија Пантелић“ и њихове пратиоце.

У циљу да утакмица протекне безбедно и у договору са полицијом, фудбалски клуб Војводина још једном наглашава да су, као и на претходним мечевима против Црвене звезде, западна, источна и северна трибина резервисане искључиво за навијаче Војводине и да на те трибине неће бити дозвољен улаз навијачима са обележјима ФК Црвена звезда. За навијаче Црвене звезде резервисана је искључиво јужна трибина.

На дан утакмице, од 10 часова, улица Димитрија Туцовића биће затворена од стране полиције и у њу ће моћи да уђу само представници медија и навијачи Војводине са улазницом за запад или показаном сезонском картом.

Улаз број 4 на западној трибини предвиђен је само за представнике медија и власнике сезонских улазница, с тим да ће власници сезонских улазница моћи да користе и све преостале улазе. Апелујемо на све власнике сезонских улазница да ће за улазак на ову утакмицу код себе морати да имају и личну карту. Гледаоци са купљеном дневном улазницом за запад моћи ће да користе све улазе осим улаза броја 4, а капије стадиона биће отворене у 17 часова.

Фудбалски клуб Војводина позива навијаче оба тима, као и све љубитеље фудбала, да на време обезбеде своје улазнице и на време уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве при уласку.

Надамо се и очекујемо да ће сви гледаоци на стадиону спортски и достојанствено пружити подршку свом тиму, избегавајући било какво недолично или неспортско понашање.