Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će zamena ulaznica za predstojeći meč sedmog kola Super lige Srbije, u kojem će se u subotu, 31. avgusta, sa početkom u 18:45 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati Vojvodina i Crvena zvezda, zvanično početi u četvrtak.

Svi navijači koji imaju ulaznicu sa meča Vojvodina – TSC iz petog kola ove sezone, tu ulaznicu moći će besplatno da zamene za kartu za meč Vojvodina – Crvena zvezda, a zamena ulaznica za zapadnu, istočnu i severnu tribinu vršiće se u četvrtak i petak od 10 do 18 časova na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine).

Prodaja ulaznica za meč Vojvodina – Crvena zvezda vršiće se isključivo na dan meča na stadionu „Karađorđe“ i to po sledećem rasporedu:

– Ulaznice za zapadnu tribinu: na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18:45 časova;
– Ulaznice za istočnu tribinu: na blagajni na istočnoj tribini stadiona (pored restorana „Ognjište“), od 12 do 18:45 časova;
– Ulaznice za južnu tribinu: na blagajni na južnoj tribini stadiona (pored košarkaških terena), od 12 do 18:45 časova;
– Ulaznice za severnu tribinu: u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 16 do 18:45 časova.

Takođe, za ovaj meč važiće i sezonske ulaznice FK Vojvodina iz prošle sezone.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 700 (zapad) i 500 dinara (istok, sever i jug), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše četiri ulaznice. Fudbalski klub Vojvodina naglašava da je kao organizator meča, shodno članu 13 stav 1 Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, dužan da obezbedi da se ulaznice prodaju samo licima koja poseduju lični dokumenat (lična karta, pasoš itd), odnosno da licima mlađim od 16 godina ulaz na stadion bude dozvoljen samo u pratnji roditelja ili staratelja. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od četiri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, istočnoj i zapadnoj tribini. Centralni deo istočne tribine biće rezervisan za članove omladinske škole „Ilija Pantelić“ i njihove pratioce.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim mečevima protiv Crvene zvezde, zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Crvena zvezda. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo južna tribina.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4, a kapije stadiona biće otvorene u 17 časova.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede svoje ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.