Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za derbi meč 34. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koji će u nedelju, prvog maja, sa početkom u 17 časova biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično početi u petak.

Ulaznice po ceni od 900 (zapad), 800 (istok) i 600 dinara (sever i jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Petak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

Subota: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od 10 do 16 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

Nedelja: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 13 sati do početka meča moći će da se kupe ulaznice za istok; na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 14 do 16:45 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine, dok je za gostujuće navijače predviđena južna tribina. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.