Fudbalski klub Vojvodina danas je produžio ugovore sa svojim fudbalerima Urošem Nikolićem i Lazarom Carevićem.

Uroš Nikolić je u Vojvodinu došao prošlog leta kao slobodan igrač, a prošle sezone je na 28 utakmica postigao osam golova i ostvario tri asistencije. On je produžio ugovor do juna 2026. godine.

Lazar Carević je u Vojvodinu došao takođe prošlog leta iz Barselone i ove sezone je bio standardan na golu „stare dame“, branivši na ukupno 36 utakmica. Poput Uroša Nikolića, i on je produžio ugovor do juna 2026. godine.

Prvi profesionalni ugovor sa Vojvodinom na period od dve godine danas je potpisao i mladi golman iz omladinske škole „Ilija Pantelić“ Uroš Jakovljević, koji će narednu sezonu provesti na pozajmici u ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Takođe, ugovore sa Vojvodinom danas su potpisali bivši prvotimci „stare dame“ Savo Pavićević i Bojan Neziri, koji će ubuduće raditi kao pomoćni treneri u prvom timu crveno-belih. Osim njih, Radoslav Batak će kao pomoćnika u narednoj sezoni zadržati Milana Stepanova, dok će Dušan Bajić i Nikola Kovačević ponovo biti uključeni u rad omladinske škole „Ilija Pantelić“.

Sa druge strane, iz omladinske škole je u prvi tim prebačen kondicioni trener Luka Miljević, koji je danas takođe potpisao novi ugovor sa klubom, te će u predstojećoj sezoni, zajedno sa dosadašnjim kondicionim trenerom Aleksandrom Jovančevićem, brinuti o fizičkoj spremi Vošinih prvotimaca.