У свечаној сали ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику, данас је одржана редовна седница Скупштине ФК Војводина. Седници највишег клупског тела је присуствовало 49 од укупно 55 чланова Скупштине, при чему је њих 40 било лично присутно у сали, док су преосталих девет чланова били заступљени преко пуномоћника са уредним пуномоћјем за заступање.

Након што није прихваћен предлог члана Скупштине Драгана Вељкова да се из предложеног Дневног реда избаци тачка 5, која се тиче извештаја о актуелној финансијској ситуацији ФК Војводина, односно након што је већином гласова одлучено да предложени Дневни ред буде прихваћен без икаквих измена, чланови Скупштине који су гласали против усвајања предложеног Дневног реда су напустили седницу. Она је настављена након петнаестоминутне паузе и уз присуство укупно 28 чланова највишег клупског тела, при чему је њих 21 било лично присутно у сали, док су преосталих седам чланова били заступљени преко пуномоћника са уредним пуномоћјем за заступање.

Након што је извештај о раду поднео председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић, извештај о актуелној финансијској ситуацији у клубу је поднео генерални директор Душан Бајатовић, који је присутним члановима Скупштине предочио најважније податке из финансијској извештаја за 2020. годину (објављеном на клупском сајту овде), као и у вези са позајмљеним финансијским средствима клубу и донацијама финансијских средстава клубу од стране физичких и правних лица почев од првог јануара 2021. године. Одлуком присутних чланова Скупштине, извештај о актуелној финансијској ситуацији у клубу је једногласно усвојен.

Након генералног директора Душана Бајатовића, извештај о спровођењу плана развоја спортског сектора ФК Војводина поднео је спортски директор Љубиша Дунђерски, док је извештај о раду омладинске школе „Илија Пантелић“ поднео директор омладинске школе ФК Војводина Душко Грујић.

Скупштина ФК Војводина такође је констатовала оставку донедавног члана Управног одбора клуба Слободана Милутиновића, поднету у марту ове године, а такође и донела одлуку да се убудуће спроводи одлука донета на седници Скупштине клуба одржане још 1941. године, када је тадашњи сазив Скупштине усвојио одлуку да се празник Ђурђевдан (6. мај) обележава као званична крсна слава ФК Војводина.