Фудбалски клуб Војводина данас је почео поделу сезонских улазница здравственим радницима.

Председник ФK Војводина Драгољуб Самарџић и фудбалер Дејан Зукић данас су уручили сезонске улазнице главном техничару Центра за патологију и хистологију Kлиничког центра Војводине Стеви Малићу и главном техничару Центра за вирусологију на Институту за јавно здравље Војводине Душку Пашићу.

На конференцији за медије најпре је говорио председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић, који је истакао значај данашњег дана и од срца се захвалио свим здравственим радницима који су бринули о нама током пандемије.

– Данас је у Војводини велики дан, који ћемо уписати златним словима, јер је дошао тренутак да испунимо обећање које смо дали пре годину дана. Данас ћемо почети поделу од 700 претплатних сезонских карата нашим медицинским радницима, пријатељима из нашег града и ми се искрено надамо да ће они бити и наши навијачи. Онако како су нас бодрили када је свима нама било најтеже , очекујемо да ћемо на нашој источној трибини, где ће бити њихова нова места, опет имати њихову подршку, снагу и њихову вештину. Данас је дан када сви ми можемо да кажемо једно велико „хвала“, свима њима, који су у најтежим временима спашавали животе наших најдражих. Чували су нас, били до краја несебични, носили скафандере, нису питали још колико и до када, и успели су да нас одбране од једне од најопаснијих болести. У име ФК Војводина и у име свих клубова у Србији кажем још једно велико „хвала“ од срца, за све што се учинили за нас – рекао је председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић.

Присутнима се потом обратио и главни техничар у центру за патологију и хистологију на Kлиничком центру Војводине Стева Малић. Он се од срца захвалио за великодушан поклон „старе даме“.

– Желим да се захвалим управи ФК Војводина на овом великодушном поклону. Свима нама, медицинским радницима, који смо од почетка били суочени са свим позитивним ковид пацијентима, ово је заиста велика част. С обзиром на то да је већина нас из Новог Сада, ФК Војводина за нас има посебан значај. Клубу желимо да у новој сезони има много успеха, да заврше на што бољем пласману на табели, а посебно желимо да буду успешни у квалификацијама, а надамо се касније и у групној фази Лиге конференције – поручио је Стева Малић.

За крај, ФК Војводина захвалио се и главни техничар Центра за вирусологију на Институту за јавно здравље Војводине Душко Пашић.

– ФК Војводина је препознао труд и залагање медицинских радника током пандемије и захваљујем се у име свих нас. Желим им пуно среће у првенству Србије и у наставку квалификација еворпских такмичења – закључио је Душко Пашић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept